Welkom bij Apotheek Keysers

Jouw apotheek in het Hageland.

Wie zijn wij?

Onze apotheek is al vele jaren een gevestigde waarde en referentiepunt in Meensel-Kiezegem, twee dorpen gelegen in hartje Hageland, Vlaams-Brabant.

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam, Greet, Kathleen, Annemie en An. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Leer ons beter kennen

Je apotheker, je raadgever ... ook online

Welke producten kan ik online bestellen of reserveren?

Kies uit meer dan 40.000 producten en bestel of reserveer online, waarbij je direct kunt zien of het op voorraad is. Als je het dan voor 15:30 besteld, kun je het dezelfde dag nog komen afhalen.  Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvang je 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. Dit spaartegoed wordt aan 5 euro vrijgegeven. 

Wil je snel en eenvoudig online reserveren?
  1. Bestel als gast of registreer je eenmalig voor een persoonlijke account. Via deze account kun je vervolgens je bestellingen plaatsen en opvolgen of een voorschrift doorsturen als je dit al hebt.
  2. Selecteer je producten of stuur ons alvast de gegevens van je voorschrift door.
  3. Je kan kiezen om direct online te betalen en aangeven of je het in de apotheek of in onze afhaalkluisjes wil laten klaarleggen.
  4. Je krijgt een bericht van ons wanneer jouw bestelling kan worden afgehaald.
Ik heb nog geen voorschrift of wil iets reserveren, kan dit?

Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, je hebt nog geen voorschrift ontvangen, of je wil gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier.

Kan ik mijn producten ook laten klaarleggen in jullie afhaalkluisjes? 

Onze apotheek beschikt over vier afhaalkluisjes, die zich naast de ingang bevinden en 24/24 uur toegankelijk zijn. Bij bestelling of reservatie, zowel in de apotheek als online, kun je aangeven of je hiervan gebruik wil maken.

Brengen jullie ook medicatie aan huis?

Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. Thuislevering is momenteel enkel mogelijk in de regio Tielt-Winge en indien je klant bent in onze apotheek.

Kunnen jullie mij helpen met mijn medicatieschema? 

Een correcte inname van medicatie is niet altijd evident als je veel verschillende geneesmiddelen moet innemen. Vandaar dat we graag voor onze patiënten gratis een medicatieschema opstellen. Dit is een handig geheugensteuntje voor thuis of bij opname in het ziekenhuis en bevat het ook extra informatie zoals waarvoor het geneesmiddel precies dient. Het is ook een nuttig communicatiemiddel tussen de verschillende zorgverleners. Wij geven je graag uitleg bij het juiste gebruik van je verschillende medicijnen in de apotheek zelf, maar verwijzen je ook graag naar een aantal helderde online instructievideo's.

maandag

09:00 - 12:30

13:30 - 19:00

dinsdag

09:00 - 12:30

13:30 - 19:00

woensdag

09:00 - 12:30

13:30 - 19:00

donderdag

09:00 - 12:30

13:30 - 19:00

vrijdag

09:00 - 12:30

13:30 - 19:00

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten

Vragen voor ons?

Voor vragen in verband met onze apotheek, de webshop of andere informatie kan je altijd bij ons terecht. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Stuur ons een mail

Hulp nodig?

Bekijk onze lijst met nuttige links. Hier kan je direct contact opnemen met de juiste instantie. Deze mensen zijn er speciaal voor jou.

Bekijk hier onze nuttige links