Over ons

Ons team

In onze apotheek werkt een hecht team van farmaceutische experts. Je krijgt dan ook altijd een persoonlijk en deskundig advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die je gebruikt. Ons team is uitstekend opgeleid en volgt regelmatig nascholingen, zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Wij maken graag tijd voor je.

Je huisapotheek in Meensel-Kiezegem

Onze apotheek is al vele jaren een gevestigde waarde en referentiepunt in Meensel-Kiezegem, twee dorpen gelegen in hartje Hageland, Vlaams-Brabant.

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste team, Greet, Kathleen, Annemie en An. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen bieden wij een uitgebreid productgamma van onder andere homeopathie, voedingssupplementen, magistrale & huisbereidingen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. Wij verwelkomen je graag in de apotheek, maar we bieden je tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien altijd voldoende voorraad in de apotheek aanwezig, wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit direct bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar of kun je het in één van onze afhaalkluisjes afhalen. En heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Greet Keysers

Apotheker titularis

Kathleen Bruynickx

Adjunct apotheker

Annemie Mertens

Adjunct apotheker

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Indien je thuiszorgmateriaal wil huren of aankopen of als je verdere uitleg hierover wenst, hoef je dus niet speciaal naar een thuiszorgwinkel van je mutualiteit te gaan, maar kun je hiervoor perfect terecht bij onze apotheek en dit tegen dezelfde voordelen. In veel gevallen worden de producten zelfs aan huis geleverd. Voor een aantal producten geldt er ook een terugbetaling, en ook dit wordt volledig door ons geregeld.

Geneesmiddelen reserveren

Naast onze ruime online assortiment, bieden wij tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload mogelijkheid op de website of breng het mee naar de apotheek. Heeft je arts het electronische voorschrift al klaargegezet, ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding op te laden of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dit ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.  

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus. En zoals gezegd, krijg je zowel online als in de apotheek 5% korting op een spaarrekening via je persoonlijke kortingskaart. 

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.